Här kan du Beställa

Allegroklubbens produkter

böcker och material

Betalning sker i förskott på plusgiro 71 99 46 – 6 eller swish 1236793640 och du får ditt material snarast möjligt. Skriv på blanketten vad du har beställt.

Tipsboken

Det är med stor tillfredsställelse vi kan utropa ’Äntligen’! Efter många års, och ett antal personers intermittenta arbete, har vår klubbtidningsredaktör till slut sammanställt den efterlängtade ’Allegrobibeln’! Han, Göran Forsström, har lagt hundratals timmar på redigering av de senaste 40 årens tips och idéer som publicerats i vår klubbtidning. Jag talar naturligtvis om ’Tipsboken’, en är en unik dokumentation av din båts historik och olika ägares ömsinta förbättringar av densamma.

Som betalande medlem i Allegroklubben 2019-2020 har du fått boken i brevlådan och nu finns den även att beställa för dig som blivit medlem senare eller vill ta del av ett tidsdokument för en klassisk båttyp. Boken är inbunden i hård pärm och ett format som passar lika bra i bokhyllan som skeppsbiblioteket.

Pris: 225:- exkl frakt & porto

Allegroklubben 50 År Jubileumspaket

innehållande

Medlemskap 2021

• Tipsboken
  • Allegronytt 1- 2020 / Jubileumsutgåva 48 sidor
  • Matrikel
  • Vimpel
  • Dekaler

Värde ca 650:- Pris 475:-
Gäller endast nya medlemmar under 2021
Fraktkostnad 99:-(ingen frakt för nya medlemmar under jan + feb)

Allegroklubbsflagga

Allegroklubbsflagga kostar 100 kr inklusive porto.

Allegronytt

Tidningen för dig med en Allegrobåt.
Alla tips, reportage och annat nyttigt som samlats under åren finns på medlemsarean.