Årsmöte digitalt förlängd svarstid till 27/12

Äntligen,
som en känd person utropade vid tillkännagivandet av årets Nobelpristagare i litteratur för ganska många år sedan nu, är det dags för Årsmöte i Allegroklubben. Denna gång digitalt p g a den pågående viruspaniken.
Sedan Coronavirus drabbade har vi alla fått inrätta våra liv efter myndigheternas restriktioner och förmaningar. Det blev då omöjligt att genomföra årsmötet i Nynäshamn som planerat. Efter en tids efterforskningar har vi nu kommit fram till att låta klubbens medlemmar svara på de frågor som normalt ställs vid ett fysiskt möte i stället göra det i en digital enkät via Internet.

Har Du inte fått mejlet med länken till frågeformuläret har du förmodligen inte meddelat en fungerande/ändrad E-postadress? Höra av dig till ordf@allegroklubben.se så ordnar vi det. Då klubbtidningen blivit lite sen förlänger vi tiden för den digitala årsmötesenkäten. Möjligheten att svara stänger söndag 27 december kl 20.00.