Platser till Jubileumsmiddag kvar!

Årsmöte  & Jubileumsmiddag 7 november,
och Du är inbjuden, anmäl dig nu, platserna är begränsade!

Styrelsen i Allegroklubben kallar härmed till Årsmöte 2020, preliminärt program nedan.

Tid: Lördag 7 November kl. 15.30
Plats: Nynäs Havsbad Hotell & konferens, Oskarsgatan 9 i Nynäshamn
15.30 Årsmöte
16.30 Sjöräddningssällskapet och bildspel med allegrobilder

Firandet fortsätter och efter årsmötet inbjuder vi till ”Jubileumsmiddag”. Inledningsvisen en stunds mingel ca kl.17.15 och därefter 3 – rätters middag inkl dryck på Nynäs Havsbad, ca kl. 18.00.  Avslutning ca kl. 21.00. Medlemspriset för kalaset är överkomliga 445:-/kuvert.

Då vi följer Folkhälsomyndighetens regler är antalet middagsgäster begränsat till max 50 personer. Så tycker du det vore trevligt att träffa andra Allegro- och Adagioseglare är uppmaningen att höra av sig snarast. Bindande anmälan till E-postadress ordf@allegroklubben.  Frågor till samma adress eller tele. 070 415 98 74.

Betalning till klubbens Plusgirokonto 71 99 46 – 6, ange namn och antal personer

Hoppas vi ses i Nynäshamn hälsningar Steve Franzén, Ordförande i Allegroklubben