AllegroNytt 1-2020 Jubileumsnummer

Det är 50 år sedan Allegroklubben bildades, 1970.
Till minne av detta har jag gjort ett Jubileumsnummer på 48-sidor. Det är mer redaktionellt material än vad som finns i en ”vanlig” båttidning.
Numrets tema är ”Förbättra din Allegro”.

Dessutom är Tipsboken 2020 klar och levererad från tryckeriet i Lettland.  Jubileumspaketet, Tipsboken 2020 och tidning, är nu utskickat till klubbens medlemmar.
Tipsboken är enbart utskickad till BETALANDE medlemmar, har du bara fått en tidning och ingen Tipsbok är din medlemsavgift för 2020 ej betald.
Gör då detta snarast så kommer du få Tipsboken tillsammans med nästa nummer av tidningen.
Tipsboken 2020 är en inbunden bok på 450 svart/vita sidor, tryckt i hög kvalitet på bra papper. Här finns tips och råd samlat från nästan 50 årgångar av AllegroNytt, missa inte denna för en Allegroägare oumbärliga och unika kunskapsbank.
Den Allegroägare, som mot förmodan ej är medlem i klubben ges också möjlighet att köpa Tipsboken 2020, se under ”Beställ”.
I Jubileumsnumret av AllegroNytt finns självklart massor Allegrorelaterat att läsa, exempelvis:
Montera ankarspel, lackera om friborden, byta motor och mycket mera.