Sommarträff 2019

Helgen 26 – 28 juli önskar vi er välkomna till en informell sommarträff på ön Lacka ca 5 Nm norr om Nynäshamn. Ön är Nynäshamns SS klubbholme. Träffen blir en övning i improvisation och om utfallet blir positivt kanske vi upprepar detta första försök redan nästa år. NSS tar ut en hamnavgift om 50:-/båt och dygn.

Historiskt har klubbens sommarträffar varit populära men tyvärr minskat i intresse och till sist avsomnat. Klubben vill med detta initiativ återuppta dessa träffar och har även bjudit in övriga ”kosterbåtsklubbar” att delta. Vi hälsar också vår ”systerklubb” Fortissimoklubben välkommen. Ambitionen är att hitta gemensamma nämnare och naturligtvis en trevlig helg. Förhoppning är att kunna knyta kontakter för fortsatt samarbete i syfte att öka intresset och skapa uppmärksamhet kring kosterbåten som klassisk båttyp.

Eventuell ny info kommer publiceras här på klubbens hemsida och vår facebooksida. Välkomna!