Allegronytt 2019-2

Allegronytt 2019-2 är nu utskickad till klubbens medlemmar.
Detta nummer är med sina 28 sidor den tjockaste och innehållsrikaste Allegronytt som någonsin utgivits.
Detta tack vare alla de medlemmar som ställt upp och bidragit med texter och bilder.
Totalt är det tretton personer. Ett stort tack till dessa Adagio- och Allegroentusiaster!
Lars-Olof Norlin har alltid haft en central roll i Allegroklubben.
För att hedra årsdagen av Lasses bortgång publiceras minnes­artiklar i detta nummer av tidningen.
Allegronytt 2019-2 har som tema ”Adagio”, den populära motor­seglar­varianten av Allegron.
 27 sidor redaktionell text i en båttidning är mycket.
Jag har roat mig med att jämföra med PåKryss 2019-2, SXKs klubb­tidning. Denna är totalt 60 sidor med 30 sidor redaktionell text och resten reklam.
Detta nummer av Allegronytt är alltså i stort sett likvärdigt med PåKryss avseende innehåll.
Inte så illa tycker redaktören.
Med förhoppning om intressant läsning och en god seglingssommar.