Bli medlem nu, spara 99:-

februari 2nd, 2021 by admin

Funderar du på att bli medlem i Allegroklubben är det läge att just nu. Under februari 2021 erbjuder klubben ett förmånligt paket innehållande medlemskap 2021, klubbvimpel, dekaler, nytryckt Tipsbok, jubilumsutgåva 2020 (i mån av tillgång) och aktuellt nummer av klubbtidningen för totalt 475:- inkl frakt (99:-) Värde ca 650:- + frakt.

Bakom rubriken ”Bli medlem” i menyn t.v. finns info om hur du gör, välkommen!

Höjd Medlemsavgift 2021

januari 14th, 2021 by admin

Mer än dubbelt så många som vid ett normalt årsmöte tog chansen att påverka utfallet av ”årets” förhandling. Flera har uttryck sitt gillande att besvara det digitala frågeformuläret. Styrelsen tackar för förtroendet och det stöd vi fått. ”Mötet” beslutade enl förslag att höja medlemsavgiften till 250 kr/år. Sista betalningsdag 31/3 – 2021.
Enklast betalar du genom att sätta in 250 kr (300 kr för utlandsboende) på föreningens plusgiro 71 99 46 – 6 och uppge namn, adress, telefon, mailadress och eventuell båttyp och segelnummer. Kan du inte ange uppgifterna i samband med betalningen mailar du dem till kassören. Har du några frågor kan du alltid kontakta vår webbansvarige.

Från utlandet betalar med IBAN: SE06 9500 0099 6026 0719 9466 och Swift/Bic-kod: NDEASESS

Inom snar framtid kommer du kunna betala medlemsavgiften via Swish.

Årsmöte digitalt, bara dagar kvar!

december 21st, 2020 by admin

Hittills har 58 av drygt 200 medlemmar besvarat frågeformuläret kopplat till det digitala årsmötet. Det är mer än dubbelt så många som brukar närvara vid ett normalt möte. Men samtidigt lite synd att inte fler tar chansen att påverka och ge styrelsen stöd?

Styrelsen önskar er alla God Jul & Gott Nytt år

Årsmöte digitalt förlängd svarstid till 27/12

december 3rd, 2020 by admin

Äntligen,
som en känd person utropade vid tillkännagivandet av årets Nobelpristagare i litteratur för ganska många år sedan nu, är det dags för Årsmöte i Allegroklubben. Denna gång digitalt p g a den pågående viruspaniken.
Sedan Coronavirus drabbade har vi alla fått inrätta våra liv efter myndigheternas restriktioner och förmaningar. Det blev då omöjligt att genomföra årsmötet i Nynäshamn som planerat. Efter en tids efterforskningar har vi nu kommit fram till att låta klubbens medlemmar svara på de frågor som normalt ställs vid ett fysiskt möte i stället göra det i en digital enkät via Internet.

Har Du inte fått mejlet med länken till frågeformuläret har du förmodligen inte meddelat en fungerande/ändrad E-postadress? Höra av dig till ordf@allegroklubben.se så ordnar vi det. Då klubbtidningen blivit lite sen förlänger vi tiden för den digitala årsmötesenkäten. Möjligheten att svara stänger söndag 27 december kl 20.00.

Inställt Årsmöte & Jubileumsmiddag

november 1st, 2020 by admin

Med anledning av Foklhälsomyndighetens, FHM, skärpta regler och rekommendationer avblåser vi Allegroklubbens planerade Årsmöte och Jubileumsmiddag den 7 november i Nynäshamn.  En enig styrelse anser det vore oansvarigt att genomföra aktiviteten med tanke på den nu ökade risken för smittspridning. Styrelsen avser återkomma med lösning för genomförande av Årsmöte digitalt.

AllegroNytt 2-2020

april 27th, 2020 by Göran F

AllegroNytt 2-2020 är slutredigerad och klar för distribution.
Med anledning av pågående pandemi blir det ingen tryckt papperstidning utan en digital tidning i PDF-format.
Av samma orsak är tidningen fri för nerladdning av alla.
AN 2-2020.

Allegroklubben på båtmässan i Älvsjö

mars 2nd, 2020 by admin

Nu på lördag 7 mars öppnar båtmässan ”Allt För Sjön” i Älvsjö för allmänheten. Allegroklubben finns på plats i avdelningen ”Classic Boat Show” med monternummer C08:40. Där kan du som ännu inte är medlem köpa vårt ”Jubileumspaket” till mycket förmånligt pris där bl a medlemskap 2020 ingår. Vi visar även upp vår nya T-shirt som kan beställas redan nu.. Hör av dig till ordf@allegroklubben.se för mer info.

AllegroNytt 1-2020 Jubileumsnummer

februari 10th, 2020 by Göran F

Det är 50 år sedan Allegroklubben bildades, 1970.
Till minne av detta har jag gjort ett Jubileumsnummer på 48-sidor. Det är mer redaktionellt material än vad som finns i en ”vanlig” båttidning.
Numrets tema är ”Förbättra din Allegro”.

Dessutom är Tipsboken 2020 klar och levererad från tryckeriet i Lettland.  Jubileumspaketet, Tipsboken 2020 och tidning, är nu utskickat till klubbens medlemmar.
Tipsboken är enbart utskickad till BETALANDE medlemmar, har du bara fått en tidning och ingen Tipsbok är din medlemsavgift för 2020 ej betald.
Gör då detta snarast så kommer du få Tipsboken tillsammans med nästa nummer av tidningen.
Tipsboken 2020 är en inbunden bok på 450 svart/vita sidor, tryckt i hög kvalitet på bra papper. Här finns tips och råd samlat från nästan 50 årgångar av AllegroNytt, missa inte denna för en Allegroägare oumbärliga och unika kunskapsbank.
Den Allegroägare, som mot förmodan ej är medlem i klubben ges också möjlighet att köpa Tipsboken 2020, se under ”Beställ”.
I Jubileumsnumret av AllegroNytt finns självklart massor Allegrorelaterat att läsa, exempelvis:
Montera ankarspel, lackera om friborden, byta motor och mycket mera.